Välkommen till min nya blogg!

Här kommer Ni att få följa med mig och min häst Like A Joke.

Ni kommer att få höra och antagligen att se våra framsteg som, förhoppningsvis kommer att göras med åren som går. Ni kommer att få vara med i våra duster och allting sådant. Allting negativt, allting positivt och så allting där emellan. :)

"Joker" som han kallas, är i detta nu 1 månad och 13dagar och går på sommarbete med sin mamma och sin kompis C-G och C-G:s mamma, (C-G har ännu inte fått något riktigt namn, men kallas i dagsläget, kort och gott för C-G). :p Så än så länge är han en liten krabat, som "endast" går med sin mamma och ser söt ut. Men även om man är söt hela dagarna så har det blivit lite gjort ändå.
 
Vi har redan hunnit lyfta på benen i förberedande syfte, för senare i livet kommer ju hovslagaren och ska fixa fötterna. :) Vi har klappat på hela kroppen, och även hjälpt till att klia manken, och det var så skönt så. Joker till och med flemade. :p Så söt han är.

Grimman har varit på några gånger också, men nu på slutet så har det varit dåligt med det tyvärr...

Tänder har han fått. Fyra framtänder, två uppe och två nere. :) Små och söta är dom! 

Joker smakar på mammas mat, både grovfoder och kraftfoder. :) Och när mamma äter/smakar på någonting i hagen, ja, då är Joker snabbt där och ska smaka och äta på det han också. Även om det egentligen inte smakar så gott, så ger han det i alla fall ett försök till att kunna vara ätabart. ;)

Joker har kliat bort en del päs på halsen också, ingen vet direkt hur, men han har lyckats i alla fall. Och gjort är gjort, och går tyvärr inte att få ogjort. Men jag hoppas på, att han i framtiden inte fortsätter med att klia bort pälsen...


Bild på sötnosen min. Här är han bara 1dag gammal.



 





 


RSS 2.0