Söndag

Min fina Joker är bara för duktig. ^^ Jag är riktigt stolt över honom ska ni veta! =)

Igår kväll vid insläppet så tränade vi med att vara "ovanför" honom igen. =) Han börjar bli väldigt trygg i det här nu, så det känns otroligt bra. Jag skulle kunna hänga på honom redan nu, men vill vänta till i mars, tycker det är lite tidigt att göra det redan nu..


"Pallen-träning"

Nathalie stod också på pallen och bara klappade lite på ryggen, vilket gick bra! Joker undrade dock varför Nathalie skulle upp på pallen, så han var väldigt nyfiken på vad hon gjorde där. ^^ Haha.. Söta hästen! Tycker (som jag sagt innan) att det är bra att någon mer också gör lite små saker med Joker, så att han inte blir chockad sedan när någon annan leder honom, lyfter benen, borstar eller står på en pall bredvid honom osv. Så det var väldigt snällt av Nathalie att "checka läget på pallen". =) 

För övrigt så stormar det fortfarande, har gjort det i några dagar nu. Joker bryr sig dock inte alls om det och tycker de är roligt med snön, att det båser "lite grann" (dvs sjukt mycket), det bryr han sig inte om. Det roliga är att han är lugnare när det blåser, annar skan ju många hästar bli hispiga och fjantiga när det stormar och blåser, men inte Joker inte, hehe. =)


Busig Joker i snöstorm. (bilderna blir inte allt för bra då, haha)

Snön vräker ner och det (utan att överdriva) har säkerligen kommit 30cm snö bara nu inatt, dagarna innan har det kommit kring ca 30-40cm också. Så ja, vi har metervis med snö, haha.

Hagen plogades lite grann (det nödvändigaste, vid öppningar och ner till höhäcken osv) nu i helgen och Joker blev överlycklig när det blev en stor hög med snö i hagen som han kunde traska igenom. Synd att jag inte fick kort på det, för han gick rakt in i snöhögen, sen stannade han och kollade sig omkring och insåg att han hade snö upp över magen. Hahahaha. Han kom dock lätt därifrån, men ja, ni kanske förstår att han älskar snön?! Han hoppar och skuttar över minsta lilla snöhög (han ska ju bli (förhoppningsvis) en hopphäst i framtiden, och han visar att han passar bra som det nu), hehe.


Det ska vara 3trådar, men som ni ser så har en av dem försvunnit i snön och staketet har nu blivit lite kortare. Tur vi har snälla hästar som har respekt för tråden/strömmen. Snart får man väl börja göra hingststängsel bara för att det är så mycket snö på vintrarna. Sjukligt mycket snö enligt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0