Inte hänt så mycket

Ny vecka nya tag.

Uppdateringen på bloggen har varit riktigt dålig och jag ber tusen gånger om ursäkt för det! Joker har blivit sparkad av Zorro - antagligen när dom busat i hagen. Joker fick i alla fall ett sår på höger överarm och har varit svullen från såret (som för övrigt varit en stor knöl på utsidan av benet...) ned till mellan kota och knä. Så de thar varit daglig sårtvätt och koll så att svullnaden inte blir större dom senaste dagarna.

Joker har bara blivit borstad och pysslad några gånger den här veckan, resten har varit vila. Men nu är det en ny vecka och en ny vecka betyder nya tag! :) Vi ska kämpa på med träns- och sadelträning, benskydd och såklart ledträningen. Ska även börja med longeringsträning, dvs få honom att gå i en volt runt mig, vet inte om vi börjar med det redan denna vecka, annars blir det nästa vecka. :)

Den här veckan ska vi alltså komma igång igen, börja med de gamla sakerna, få dem ordentligt befästa och sedan om det går bra, så ska vi börja med longeringsträningen! :D Hoppas ni är med och följer våran vecka.

Ska även avslöja att bloggen kommer att ändra lite av sitt utseende denna månad. Kategorier skall skapas (har faktiskt bara den allmänna kategorin) osv..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0