Underbara Joker <3

Gjordtränade lite smått igår kväll, la bara på den på honom och spännde gjorden utan att spänna fast den. Låter det konstigt? Haha. Jag drog alltså igenom stroppen i spännet, men fäste den aldrig med "pinnen" i spännet, utan drog i stället lite hårdare så att han skall vänja sig vid detta också och (förhoppningsvis) inte få panik när den sitter fast så spännt. Man tar lite "pö om pö". =)



Någonting jag tänkt på är att Joker gärna tar in svansen mot kroppen när jag ska borsta den, annars har han den gärna "lös" och spänner sig ingenting alls. Förut gjorde han sådär när han var inne i en växtperiod, men nu har han gjort sådär ett tag, det brukar inte "hålla i sig" så länge som det gjort nu.. 

Han var lite svullen i sitt högra framben igår när jag tog in honom. Alldeles mot knäet på insidan av benet. Han hade ven en liten galla i senskidan vid kotan på samma ben. Var lite varm, men tyckte inte att han ömmade. Antagligen så har han vrickat sig lite i hagen då det fryst på pga minusgrader och då blir det ju lätt "bubbigt" i marken eftersom att det varit lerigt innan.. Både igår kväll och nu i morse gick han vääldigt försiktigt, men det är ju bara bra. Så att han inte bryter alla fyra benen. :O Haha.. Så allvarligt bir det förhoppningsvis inte, men ändå.

Så kul när han är så mysig att hålla på med, så lätt att göra i princip vad som helst - nya saker jag introducerar honom för, är ingenting han brukar reagera på ens. =) Så roligt att han är så duktig!


Bjuder på en gammal bild från i våras på Zorro och Joker.
Ska se om det kan bli ett litet "nostalgi"-inlägg lite senare. Eller rättare sagt - nu och då-bilder. =) Får se hur liten han va då, eller hur stor han är nu kanske man ska säga. ^^


Kommentarer
Postat av: caroline

SV han kanske inte växer så mycket mer, är inte säkert att han gör det,sålänge han inte är 180 så kommer dom inte att bedöma ner honom, din alltså:)

2010-11-12 @ 21:51:33
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0