Vi håller på med förberedelser

Japp, som rubriken avslöjar så håller vi på med förberedelser. Men inför vadå? Jo, det är såhär att nu ikväll så började vi med att knoppa. Eller ja, jag toffsade och flätade nästan hela manen. Vi måste ju öva upp oss lite, så att vi är väl förberedda sedan, när dagen kommer och vi ska vara fina och iordning gjorda från topp till tå, då ska det inte vara något bekymmer med att stå stilla och sådant.

Idag kom si så långt som att (utöver den vanliga skötseln) till att fläta nästan hela manen! =) Sedan tappade Joker koncentrationen och huvudet ville inte riktigt hänga med. Hans kompisar hade kommit in och Joker var hungrig, så jag lät helt enkelt det vara.

Resultatet av dagens "träning" (förlåt för suddig bild, är taget med mobilen) :



Joker hade även en toffs i pannluggen:



Ja, det var det vi gjorde idag. =) Ska börja ordentligt med att lära honom longeringen i veckan också. Han ska alltså inte lär sig allt på en vecka, utan vi ska börja nu i veckan. Vi har ju tid på oss så vi stressar inte. Men bra om han kan grunderna redan nu, yttefall han skulle bli "förjävlig" efter vintern eller liknande - man vet aldrig..

Har tänkt att vi ska börja med att gå på stor volt och så ska han lära sig start och stopp, alltså skritt och halt. =) Ett plus är ju om han kan kommandot för trav också när han är på volten (kan det när han leds), men ingenting jag tänkt stressa med då det sliter mycket när dom är såhär pass unga, samtidigt som dem är så pass obalanserade och han ändå växer så mycket som han faktiskt gör.. Som sagt. ingen stress.

 

Kommentarer
Postat av: theres

Åh vilken sötnos!

2010-09-30 @ 19:46:36
URL: http://thessine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0