Låt mig presentera..

.. valacken Joker.

Redan idag fick Joker komma hem från kliniken, med en massa penicillin 35ml(!) varje dag i 10dagar (1½vecka) ska han ha och så två kulor fattigare.

Gick toppen att lasta idag igen. Trots snöstorm, en hel del överskottsenergi, trafiken (som han inte reagerade på alls) och så en massa annat runt omkring att hålla koll på, så gick det vääldigt bra. =) Lastad inom fem minuter, det är ju bra det! =)


Joker i transporten. Första gången han sitter fast i en transport. =)

Joker är alltså kastrerad nu och har blivit valack bara sådär över en natt. Dom kastrerade honom i morse vid kl 8 och redan efter det så var han redo för att få komma hem igen. Känns skönt att han slapp vara kvar något längre och att han slapp en riktigt klapphingstoperation, då kulan åkte ner i kanalen när dom bedövade honom och då behövde dem alltås inte gå in i buken och greja.

Nu är det boxvila som gäller imorgon också, sen ska han röra på sig i skritt så mycket som möjligt. Mer än så ska faktiskt inte Joker göra för ens vi har flyttat till det andra stallet. Just nu står vi "kortuppstallade" fram tills den riktiga flytten sker kring månadsskiftet. =)

Vi står i ett mysigt stall där Joker äntligen har en hagkompis. =) Stor box och trevliga människor. =) Joker trivs toppen. Var hur lugn som helst och har tagit det hela med en förvånansvärt bra klackspark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0