Bakhovarna framför näsan

Idag gick Joker ett ganska hårt pass, om inte annat ett mycket krävande för hans lilla huvud.

Han tömkördes på uteridbanan där det var en massa stoj och stim runt omkring, nya och gamla hästar for runt i hagarna som galna och som i sin tur gjorde att Joker for runt varv på varv i passage.

Dock är det inte passagen som är kvar i mitt bildkontor (dvs huvudet) just nu, utan Jokers bakhovar framför min näsa. Vi skulle precis påbörja tömkörningen på rakt spår, för det var det som var meningen från början - att tömköra vägar och raka spår för att liksom vila från ansträngande arbete och jobba lite mer med huvudet för att påminna och väcka minnet på det som vi gjort några månader tidigare.


Joker på bete för två år sedan.

Hur som helst så kommer ett gäng hästar upp bredvid ridbanan och lever rövare i sin hagar och Joker flyger upp i luften och sparkar bakut med full kraft, något som han aldrig annars brukar göra, där kan man snacka om hårfint från att få en bakhov i ansiktet. 

Efter det blev det iprincip bara voltjobb, så kallat dubbellongering och vilken trött kille jag hade sedan. Imorgon blir det massage i alla fall, inget arbete, kroppen måste vila. Promenad för att få ur lite träningsverk ur kroppen ska vi också hinna med. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0